Så er siden med Links opdateret.

Indeholder nu links til Facebook grupper for Forsvarets Intendanturkorps og Kastellets officielle hjemmeside.

Skal du have adgang til hjemmesiden så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med

  • Navn og adresse
  • Mailadresse
  • Ønske om brugernavn
  • Ønske om adgangskode

Efterlysning

Finn er næstformand i Kastellets Venner og de er i færd med at skrive om Den Militære Brødfabrik.

I den anledning er spørgsmålet opstået, hvor længe soldaterne fik udleveret brødration (et 6-7 punds brød hver 5. dag) idet det ser ud til, at dette skete helt op til anden verdenskrig.

Ved nogen i vores forening noget om dette?

Skriv da gerne til Finn Andersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Undermenu - Aktiviteter

Under hovedmenupunktet 'Om os' er der et menupunkt, hvor afdelingerne har mulighed for at få udstillet deres aktiviteter eller årsprogram.

Aktiviteter i afdelingerne.

Kalenderen vil stadig blive opdateret.

Webmaster

For at tilgå det beskyttede område med Intendanturbladet, medlemslister og billedarkiv, skal du oprette en bruger på hjemmesiden.

Der blev ryddet op i brugerne pr. 1. januar 2014, så du skal oprette en bruger - selv om du tidligere har været oprettet.
Når oprettelsen er gennemført og du er valideret i medlemskartoteket, så aktiverer vi din bruger og giver dig adgang til det beskyttede område.

Hvis din bruger ikke bliver aktiveret så kontakt venligst Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..