Forside

Events Calendar

Ekstraordinær generalforsamling i Midtjysk afdeling
Saturday, 09. November 2019, 01:00pm

På afdelingens ordinære generalforsamling den 10. maj 2019, blev det enstemmigt vedtaget, at lukke Midtjysk afdeling ned med årets udgang. Beslutningen blev meddelt Landsstyrelsen.

På Intendanturforeningens Landsstyrelsesmøde den 14. september 2019 blev lukningen, også af Nordjysk og Sydjysk afdelinger, behandlet under et dagsordensforslag. Der blev vedtaget følgende formulering:

De lokalafdelinger der har meddelt lukning nedlægges jf. vedtægternes § 9.1 og 9.2, og overflyttes til Østdanmark Afdeling. Såfremt et medlem ønsker at blive overflyttet til Fyn Afdeling, skal dette meddeles den nuværende lokalafdeling.

I øvrigt gøres opmærksom på referatet fra Landsstyrelsesmødet den 14. september 2019, hvori der er beskrevet et kommende arbejde med ændring af vedtægter og struktur for Intendanturforeningen.

Midtjysk afdelings beslutning om nedlæggelse af lokalafdelingen står således ved magt, og der indkaldes herved, i henhold til vedtægterne, til en ekstraordinær generalforsamling herom:

Lørdag den 9.november 2019 kl. 13,00 på

Restaurant Tronborg
Grenåvej 2, 8960 Randers SØ
Tlf. 86 40 89 11

Dagsorden:

1.Valg af dirigent
2.Formandens oplæg
3.Afstemning om lokalafdeling Midtjysk's nedlæggelse med årets udgang
4.Afsluttende bemærkninger fra formanden

Såfremt generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig grundet for ringe fremmøde af stemmeberettigede medlemmer, indkaldes der herved til en ny ekstraordinær generalforsamling, i umiddelbar forlængelse af den netop afholdte, med samme dagsorden –her vil almindeligt flertal ved afstemningen blandt de fremmødte stemmeberettigede medlemmer være gældende.

Midtjysk Afdeling